break-up

José en Ferry uit MAFS definitief uit elkaar

Door RTL Boulevard··Aangepast:
© Married at First SightJosé en Ferry uit MAFS definitief uit elkaar
RTL

Ferry en José waren met een perfecte score hét droomkoppel van 'Married at First Sight'. Het stel gaf hun liefde meerdere malen de kans, maar helaas blijft het enkel bij vriendschap. Dat laat José weten via Instagram.

"Jammer genoeg zijn Ferry en ik niet meer als stel bij elkaar, maar gaan we verder als goede vrienden"

Het liefdesverhaal van Ferry en José is een bijzondere. Hoewel de ex-tortelduifjes eerder in het seizoen al uit elkaar gaan, besluiten ze tot ieders verbazing in de laatste aflevering van MAFS tóch trouw aan elkaar te blijven. Gek genoeg verschijnt Ferry even later wel alleen bij Jinek om te praten over het avontuur. Daar vertelt hij dat het koppel, nadat de camera's verdwenen waren, alsnog hebben besloten om te scheiden. "José voelde het nog niet", aldus Ferry.

MAFS-Sanne tot over haar oren verliefd op nieuwe vriend
Lees ook

MAFS-Sanne tot over haar oren verliefd op nieuwe vriend

Maar omdat hij zijn droomvrouw niet zomaar laat lopen, trekt Ferry alsnog de stoute schoenen aan en nodigt haar uit voor een weekendje weg. Daar spring de vonk weer over en de twee besluiten het daten weer op te pakken .Maar nu is het sprookje dan toch écht voorbij.

"Jammer genoeg zijn Ferry en ik niet meer als stel bij elkaar, maar gaan we verder als goede vrienden", schrijft José bij een aantal foto's van hen samen. "Het was een avontuur om nooit meer te vergeten, wat ben ik blij dat ik dit heb mogen meemaken."

Je hebt niet alle cookies geaccepteerd. Om deze content te bekijken moet je deaanpassen.

Ook Henk en Chantal waren geen perfecte match. Maar Henk is wel weer gelukkig in de liefde, dat onthulde hij in deze video bij RTL Boulevard.

Lees meer over
Married at First Sight