A MODERN FAREWELL

Modern Family-cast vastgelegd in documentaire

Door RTL Boulevard··Aangepast:
© IMDBModern Family-cast vastgelegd in documentaire
RTL

Het duurt niet lang meer voordat de laatste aflevering van de hitserie 'Modern Family' in Amerika zal verschijnen. Om het succes van de razend populaire komedieserie te vieren, heeft productiehuis ABC een documentaire over de show gemaakt: 'A Modern Farewell'.

"Het waren alleen maar goede tijden"

Het wel en wee van de familie Pritchett gedurende elf seizoenen zal samengevat zijn in een documentaire van één uur. Deze bonusaflevering zal op 8 april verschijnen in Amerika en blikt terug op de 250 afleveringen die Modern Family kent.

Modern Family-hondje Stella overleden na opnames
Lees ook

Modern Family-hondje Stella overleden na opnames

De fans krijgen ook een glimp te zien van hoe het er al die jaren achter de set aan toe is gegaan. Er zullen ook emotionele momenten te zien zijn van de laatste keer dat de cast het script samen doorlas. Tranen zullen geheid vloeien.

Onlangs heeft de cast de laatste aflevering gedraaid. Daarna deelden ze vrijwel allemaal emotionele woorden. "Wat een dag", zei Sofia Vergara, die Gloria Pritchett speelt. "Ik zal deze set nooit vergeten. We zeggen nu vaarwel tegen onze familie. Het waren alleen maar goede tijden."