GEVEULENS

Steffi en Marnix uit BzV krijgen bijzondere liefdesbaby

Door RTL Boulevard··Aangepast:
© KRO-NCRVSteffi en Marnix uit BzV krijgen bijzondere liefdesbaby
RTL

Boerin Steffi en Boer Marnix hebben de liefde niet bij elkaar gevonden, maar ze hebben samen wel gezorgd voor nageslacht. De twee komen vandaag via Instagram met schattig baby-nieuws.

"Eerste BzV-veulen geboren'

Het is niet zo dat Steffi en Marnix de liefde ineens bij elkaar hebben gevonden. Steffi is nog steeds uiterst gelukkig met haar Roel, die ze tijdens Boer zoekt Vrouw leerde kennen. De twee hebben zelfs samen een Bed & Breakfast geopend. Ook Marnix is nog gelukkig in de liefde. Hij is samen met een vrouw die hij na het programma leerde kennen.

BzV-Steffi en Roel openen samen een bed & breakfast
Lees ook

BzV-Steffi en Roel openen samen een bed & breakfast

Op andere vlakken hebben Steffi en Marnix elkaar wel gevonden. Ze hebben namelijk samen gezorgd voor nageslacht in de vorm van een... veulentje! Steffi deelt op haar Instagram een bijzonder schattig kiekje van het jonge paard. De merrie die geboorte heeft gegeven is van Marnix en heet Blanka. Ze is gedekt door Hennessy, een hengst uit de stal van Steffi. Het veulentje is een jonge merrie.

Je hebt niet alle cookies geaccepteerd. Om deze content te bekijken moet je deaanpassen.

Momenteel is een nieuw seizoen van Boer zoekt Vrouw te zien, waarin nieuwe boeren de zoektocht naar liefde afleggen. Steffi mist dat avontuur wel, vertelde ze aan RTL Boulevard.

Lees meer over
Boer zoekt Vrouw