Coronaja zeg

Volgers woest op Kim Kardashian: 'Kim, er gaan mensen dood'

·Aangepast:
© Getty ImagesVolgers woest op Kim Kardashian: 'Kim, er gaan mensen dood'
RTL

Kim Kardashian lijkt de plank flink te hebben misgeslagen. De 39-jarige influencer heeft namelijk op haar social media laten weten een miljoen dollar te doneren voor door corona getroffen gezinnen. Tegelijkertijd promoot Kim haar corrigerende ondergoed. Haar volgers zijn woest en verward, want is de donatie nou gedaan of hangt dat af van de verkoop?

"Om moeders en kinderen in deze periode te ondersteunen"

Kim deelt op haar Instagram verschillende post en schrijft onder meer: “Om moeders en kinderen in deze periode te ondersteunen, kan ik met trots aankondigen dat SKIMS zich inzet om 1 miljoen dollar te doneren aan gezinnen die getroffen zijn door COVID-19. Maandag vullen we onze collectie aan. Daarmee kunnen we de slachtoffers van deze pandemie helpen.”

Kim Kardashian gelooft heilig in reïncarnatie vader
Lees ook

Kim Kardashian gelooft heilig in reïncarnatie vader

Je hebt niet alle cookies geaccepteerd. Om deze content te bekijken moet je deaanpassen.

De actie valt verkeerd bij haar volgers. Ze vinden het niet alleen raar dat Kim, die niet bepaald verlegen zit als het om geld gaat, ook nog geld probeert te verdienen rondom de coronacrisis, maar het is ook niet duidelijk of het geld al gedoneerd is of afhangt van de verkoop. In haar bio op Twitter heeft de Kardashian het volgende geschreven: “Met deze collectie wil SKIMS 1 miljoen dollar doneren.”

De actie zorgt voor veel woedende reacties onder haar volgers.  “Kim, er gaan mensen dood”, is een van de vele reacties op social media. “Als je een miljoen dollar wil doneren, doe dat dan gewoon.”

Je hebt niet alle cookies geaccepteerd. Om deze content te bekijken moet je deaanpassen.

Lees meer over
Kim Kardashian