kleine jongen

Zoontje Lil' Kleine getroffen door koorts

Door RTL Boulevard/Grazia··Aangepast:
© Getty ImagesZoontje Lil' Kleine getroffen door koorts
RTL

Lil' Kleine zit vanwege de coronacrisis nog altijd vast in Dubai. "Ik heb de situatie onderschat", vertelt zijn verloofde Jaimie Vaes aan 'Grazia'.

"Voor ons is het ook een heel andere vakantie geworden dan we voor ogen hadden"

Jorik, de echte naam van de rapper, vertrok samen met zoontje Lío en vriendin Jaimie Vaes naar Dubai voor een ontspanne vakantie. Afgelopen 12 maart stapte het gezin het vliegtuig in naar het luxe paradijs, toen de situatie nog leek mee te vallen. "We hadden nooit verwacht dat alles zou sluiten. Er is niets te beleven: de restaurants zijn dicht, de stranden gesloten, en vanaf acht uur ’s avonds mag je hier de straat helemaal niet meer op", aldus Jaimie.

Je hebt niet alle cookies geaccepteerd. Om deze content te bekijken moet je deaanpassen.

Je hebt niet alle cookies geaccepteerd. Om deze content te bekijken moet je deaanpassen.

Lil' Kleine zet zich in voor horeca die lijdt onder coronacrisis
Lees ook

Lil' Kleine zet zich in voor horeca die lijdt onder coronacrisis

Hun keuze om, ondanks eerdere berichten, tóch te vertrekken viel bij veel volgers van het stel in het verkeerde keelgat. Normaal gesproken reageert Jaimie niet snel op dit soort reacties, maar nu voelde ze dat ze wel móést reageren. Zo vertelt ze tijdens het interview. "Jorik heeft het afgelopen jaar enorm hard gewerkt en we wilden gewoon even genieten met ons gezin."

Jaimie geeft wel toe dat ze de situatie heeft onderschat: "Velen met mij, denk ik, vooral mensen van onze leeftijd. Mensen zien ons hier lekker in het zonnetje op een tropische plek, maar beseffen niet dat wij ook gewoon thuis moeten blijven (...) voor ons is het ook een heel andere vakantie geworden dan we voor ogen hadden."

Wel zijn ze inmiddels een stuk alerter geworden op het virus. "Lío heeft al een paar dagen koorts, dan ga je je toch zorgen maken", vertelt een bezorgde Jaimie aan het blad. "Ik heb vanmiddag dus voor de zekerheid de dokter gebeld, maar die stelde me gerust dat het erbij hoort, omdat zijn tandjes doorkomen." En dan zijn er ook nog grote zorgen om de vader van de rapper.

Lees meer over
Lil Kleine