CORONADELEN

Huwelijk van Sylvie Meis en haar Niclas kan niet doorgaan

Door RTL Boulevard··Aangepast:
© Getty Images/Instagram @niclas.castelloHuwelijk van Sylvie Meis en haar Niclas kan niet doorgaan
RTL

Alle evenementen worden gecanceld of uitgesteld vanwege de uitbraak van het coronavirus. Ook het huwelijk van Sylvie Meis (41) en haar verloofde Niclas Castello (41), wat op zichzelf natuurlijk ook een evenement is, zal later plaatsvinden dan aanvankelijk het idee was.

"Natuurlijk is het triest en jammer"

Sylvie vertelt aan het Duitse Bunte dat de huwelijksplannen vooralsnog zijn opgeschort. De twee zouden eigenlijk in juni trouwen, met Italië als locatie. Dat land is alleen zo zwaar getroffen door de coronacrisis dat dat niet zo verstandig is. "Natuurlijk is het triest en jammer dat we alle feestelijkheden ter gelegenheid van ons huwelijk moeten uitstellen, maar andere personen en ondernemingen worden momenteel harder getroffen dan wij", vertelt La Meis.

Sylvie Meis blijft zich ondanks corona fashionable kleden
Lees ook

Sylvie Meis blijft zich ondanks corona fashionable kleden

En om precies die reden gaat het stel niet klagen over het feit dat hun huwelijk uitgesteld moet worden. Het stel zal afwachten hoe de coronacrisis zich ontwikkelt. "Van week tot week bekijken we hoe het verdergaat", aldus Sylvie.

Wel verzekert Sylvie ons dat van uitstel geen afstel gaat komen. Dat het huwelijk er komt is dus zeker, maar wanneer is nog de vraag.

Ook Sylvies ex-man Rafael van der Vaart heeft gereageerd, op het feit dat Sylvie opnieuw het huwelijksbootje in is gestapt.

Lees meer over
Sylvie Meis