KLEREN MAKEN DE KLEINE MAN

Monique Westenberg gaat kinderkleding ontwerpen

Door RTL Boulevard··Aangepast:
© ANPMonique Westenberg gaat kinderkleding ontwerpen
RTL

Monique Westenberg (43) gaat het over een andere boeg gooien. Ze is namelijk gevraagd om kleding mee te ontwerpen voor een jongensmerk. Monique vindt het 'te gek', meldt ze op haar Instagram.

"Soms vind ik het best wel moeilijk om kleding naar mijn smaak te vinden voor mijn kleine jongen"

Ze vindt het namelijk lang niet altijd makkelijk om kleding te vinden voor haar zoontje, André. "De ene keer te druk, te veel print of te opvallende teksten en de andere keer weer te veel kleur." Toen Monique gevraagd werd om mee te ontwerpen voor een jongensmerk, zei ze dan ook direct ja. "Ik krijg de mogelijkheid om met een topteam hele gave collecties te maken", schrijft ze.

Monique Westenberg verkiest wijntje boven thuisisolatie
Lees ook

Monique Westenberg verkiest wijntje boven thuisisolatie

De afgelopen tijd is Monique al druk in de weer geweest met haar nieuwe klus. Zo heeft ze stoffen en kleuren uitgekozen, maar ook mee ontwerpen. De uiteindelijke collectie zal vanaf 1 september 2020 in de winkel liggen.

Je hebt niet alle cookies geaccepteerd. Om deze content te bekijken moet je deaanpassen.

Onlangs kwam Monique weer samen met haar liefde André Hazes, die daarvoor een kortstondige relatie had met Bridget Maasland. Schoonmoeder Rachel en Monique hadden nooit de warmste banden. In onderstaande video vertelt Rachel wat ze van de hereniging vindt.

Lees meer over
Monique Westenberg