frenemies

Patricia Paay is woest vanwege uitspraken Patty Brard

Door RTL Boulevard··Aangepast:
© ANPPatricia Paay is woest vanwege uitspraken Patty Brard
RTL

De biografie van Patty Brard (65) heeft veel stof doen opwaaien. De voormalige Luv'-zangeres heeft behoorlijk wat verhalen gedeeld over haar hectische leven. Eén persoon is daar echter niet van gediend: Patricia Paay (71). Zij uit aan weekblad 'Story' haar ongenoegen over Patty's uitspraken.

"Het is bullshit"

Patricia is er niet van gediend dat Patty 'onzin' over haar verspreidt in het boek over haar leven. De voormalige Luv'-zangeres beweert dat Gordon haar weleens 'boodschappengeld' toestopt, omdat het financieel niet zo lekker gaat met Patricia. Daar klopt helemaal niets van, meent de 71-jarige. "Ze heeft geluk dat Gordon nog steeds voor haar opkomt", vertelt ze aan Story. "Hij hielp haar op allerlei manieren en dat neemt wel in voor die jongen." 

Seksvideo-verspreiders Patricia Paay toch nog voor de rechter
Lees ook

Seksvideo-verspreiders Patricia Paay toch nog voor de rechter

Dat de zanger weleens geld geeft aan haar klopt van geen kant, vertelt Patricia. "Het is bullshit. Ik heb een man die voor me zorgt", legt ze uit. Patty vertelt in haar biografie haar kant van het verhaal en wil Patricia graag helpen. "De situatie waarin ze nu zit, gun je niemand", klinkt het in de biografie. "Zowel haar vermogen als haar reputatie is eraan en dan heeft ze ook nog fysieke problemen."

Daar laat Patty het niet bij. "Ik zou best iets voor haar willen doen", vertelt ze. "Geen geld storten, dat heeft geen zin. Bovendien zijn er genoeg andere oplossingen denkbaar. Maar als zij het niet wil, dan houdt het op." Ze heeft dan ook advies voor Patricia: "Ze zei Het Perfecte Plaatje af, omdat ze een nieuwe heup moest. Nou, ik had dat programma gedaan, desnoods op heroïne. Even die portemonnee weer vol. Dat programma heeft mij ook echt goed gedaan." 

Aan RTL Boulevard vertelt Patricia dat ze inderdaad haar verhaal heeft gedaan bij Story. Het zit haar niet mee, onlangs werd ze nog overvallen door paparazzi. Je ziet het in de video hieronder. 

Lees meer over
Patricia PaayPatty BrardGordonBoekenGeldZakgeldMuziek