NL vs BE

Ruth is het niet eens met exit Expeditie Robinson

Door RTL Boulevard ··Aangepast:
Ruth is het niet eens met exit Expeditie Robinson
RTL

De Vlaamse Ruth is misschien wel de sterkste 'madame' die ooit meedeed aan 'Expeditie Robinson'. Ze was voor haar kampgenoten zelfs zo gevaarlijk dat ze besloten een plan in werking te zetten om haar naar huis te sturen. Iets wat haar nog altijd veel pijn doet, zo vertelt ze in 'Robinson Confessions NL vs. BE'.

"Ik wilde het spel winnen met proeven, niet met complotten"

Je hebt niet alle cookies geaccepteerd. Om deze content te bekijken moet je deaanpassen.

Als Ruth samen met presentatrice Fatima Moreira de Melo terugblikt op haar avontuur, barst ze in tranen uit. "Ik heb al zoveel gehuild en dat vind ik zo stom", snikt ze. Het zit haar nog altijd dwars dat ze naar huis is gestemd omdat ze tijdens haar laatste proef twee puzzelstukjes had omgedraaid. "Ik was liever verder gegaan met winnen, zonder dat ze op je kunnen stemmen", legt ze uit.

Herman uit Expeditie kan voet nog altijd niet optimaal gebruiken
Lees ook

Herman uit Expeditie kan voet nog altijd niet optimaal gebruiken

Volgens Ruth is een échte Robinson namelijk vooral heel sterk, maar het gaat toch ook om het mentale spelletje. "Dat is het stukje van Robinson dat ik niet zo leuk vind. (…) ik wilde het spel winnen met proeven, niet met complotten", blikt ze terug.  

Benieuwd hoe de andere afvallers het hebben gehad? Hier vind je alle aflevering van Robinson Confessions NL vs BE.

Kijk elke donderdag een nieuwe aflevering van Expeditie Robinson NL vs BE, exclusief bij Videoland. Afleveringen gemist? Ook deze zijn uiteraard terug te zien bij Videoland.

Lees meer over
Videoland