ACHTERAF

NikkieTutorials had liever bij Jinek gezeten dan bij Ellen

Door RTL Boulevard··Aangepast:
© ANPNikkieTutorials had liever bij Jinek gezeten dan bij Ellen
RTL

Nikkie de Jager (26), beter bekend als NikkieTutorials, kwam in januari in een emotionele video uit de kast als transgender. Die video maakte Nikkie omdat ze gechanteerd werd. Talkshowhosts over de hele wereld wilden Nikkie te gast hebben. Ze koos voor Ellen DeGeneres (62), maar kwam enigszins van een koude kermis thuis.

"Fuck, ik had gewoon bij Eva moeten zitten, dacht ik toen wel"

In een openhartig interview met &C vertelt Nikkie uitgebreid over haar tijd bij Ellen. Het was namelijk een flinke desillusie voor de gevierde YouTube-ster. Het ging er achter de schermen veel killer en afstandelijker aan toe dan gedacht. "Misschien naïef, maar ik had een beetje verwacht dat ik met confettikanonnen ontvangen zou worden: ‘Welcome to The Ellen DeGeneres Show!’ Maar ik werd begroet door een boze stagiair die net iets te lang had doorgewerkt", legt ze uit. 

Huwelijk NikkieTutorials gaat niet door
Lees ook

Huwelijk NikkieTutorials gaat niet door

Dan was er nog iets anders vreemds, wat betreft Nikkie. Zo mocht ze een bepaald toilet niet gebruiken. "Want [dat] was voor de Jonas Brothers. Zij wel en ik niet, dacht ik toen", zegt ze in &C. Het voelde een beetje scheef voor de make up-goeroe. Haar item werd namelijk acht miljoen keer bekeken en dat van de Jonas Brothers 'maar' twee miljoen keer.

Overigens had Nikkie ook niet het idee dat het maximale uit het interview was gehaald. "Voor mensen die me niet kenden was het een prima samenvatting, maar mensen die me al kenden, hadden meer nieuws verwacht. Fuck, ik had gewoon bij Eva moeten zitten, dacht ik toen wel", bekent ze.

Toch heeft Nikkie geen spijt van haar avontuur in Los Angeles, waar Ellen wordt opgenomen. "Ik ben blij met de ervaring", besluit ze.

Nikkies interview bij Ellen maakte grote indruk op model Loiza Lamers, die eveneens een transgender persoon is. Loiza was zeer te spreken over Nikkies boodschap.

Lees meer over
NikkieTutorialsEllen DeGeneres