goud waard

Presentatrice Airen Mylène snoept van toetje van honderd euro

Door RTL Boulevard/Beau Monde··Aangepast:
© ANPPresentatrice Airen Mylène snoept van toetje van honderd euro
RTL

Airen Mylène experimenteert graag met eten. Hoe bizarder het gerecht hoe beter, dat vertelt ze in de nieuwste editie van tijdschrift 'Beau Monde'. Eén keer gaf ze zelfs meer dan 100 euro uit voor een gerecht. "Ik wilde het een keer proberen", aldus de 34-jarige.

"Vaak ga ik alleen voor melk en brood, maar reken bij de kassa toch weer 40 euro af"

Airen bekent in het blad veel geld uit te geven aan eten en drinken, vaak ongemerkt. "Ik kan me verliezen in de supermarkt. Vaak ga ik alleen voor melk en brood, maar reken bij de kassa toch weer 40 euro af. Ik zie altijd wel iets wat me lekker lijkt. Vaak niet de goedkoopste spullen", aldus de presentatrice. Het duurste wat ze ooit at was een toetje met goud. "Dat ging richting de 100 euro. Ik vond het niet lifechanging." 

Airen Mylène en Taeke Taekema verwelkomen tweede kind
Lees ook

Airen Mylène en Taeke Taekema verwelkomen tweede kind

Voor oesters kun je haar 's nachts wakker maken: "Daar krijg ik niet snel genoeg van, ik heb er altijd zin in. Ik zie het als luxe, maar ik kan ze ook gewoon op een dinsdagmiddag bestellen. Dan denk ik: wat heerlijk dat dit kan!"

Tot afgrijzen van haar vriend Taeke Taekema, die liever Hollandse kost eet. Airen: "Taeke en ik staan wat eten betreft lijnrecht tegenover elkaar. Ik wil alles proberen en vind bijna niks vies, hij gruwelt van vis en lust weinig andere dingen. Je doet hem een plezier met biefstuk met rijst en sperziebonen. Voor hem en Bodhi kook ik dus nooit zo bijzonder, maar ik wil wel dat het lekker en gezond is."

Toch was Airen als kind geen gemakkelijke eten. Niet omdat ze niks lekker vond, maar de presentatrice vond eten gewoon niet interessant en zat bij elk hapje te treuzelen. "Mijn zus deed dat ook, dus dat duurde en duurde maar. Er ging gemakkelijk twee uur voorbij voordat we ons bord leeg hadden. Voor mijn ouders moet dat vreselijk zijn geweest, maar we waren allebei zo dun dat ze toch wilden dat we genoeg aten."

Het hele interview lees je vanaf morgen in de nieuwe Beau Monde.

Lees meer over
Airen Mylene