weer de boer op

Jelte uit Boer zoekt Vrouw reageert op bewogen logeerpartij

Door RTL Boulevard··Aangepast:
© Boer zoekt VrouwJelte uit Boer zoekt Vrouw reageert op bewogen logeerpartij
RTL

Boerin Annemiek blijft zondag met lege handen achter als ze tijdens het keuzemoment in ‘Boer zoekt Vrouw’ allebei haar mannen naar huis stuurt. Haar actie zorgt voor flink wat negatieve reacties van de kijkers. De aan de kant gezette deelnemer Jelte, blikt in het radioprogramma van Gijs Staverman terug op de bewogen logeerpartij.

"Ik had verwacht dat zij iets meer een beeld zou hebben van het leven buiten haar leven"

Hoewel ze op social media inmiddels bekend staat als 'ijskoningin', wil Jelte in het gesprek benadrukken dat Annemiek 'meer liefde en aandacht verdient', dan dat ze nu krijgt. "Het is oprecht een hele lieve meid die een leuke partner verdient. Maar tussen ons bleek het niet zo te zijn zoals het zou moeten zijn." Volgens Jelte waren hun levens té verschillend en ook haar passie voor paarden ging de brievenschrijver nét een stapje te ver. "Ik heb nooit iets met paarden gehad."

Boerin Steffi deelt haar visie op BzV-Annemiek en Erik
Lees ook

Boerin Steffi deelt haar visie op BzV-Annemiek en Erik

Dat het tussen hem en de Friese boerin niet ging lukken, werd al snel duidelijk voor Jelte - die nog altijd single is. "Ze stak als persoon toch iets anders in elkaar. Het bleef een beetje oppervlakkig, de gesprekken. Waardoor je niet helemaal op één lijn kwam (…) Als de klik er dan niet helemaal is, ben je ook niet geïnteresseerd om alle vragen nog een keer te stellen. Ik had verwacht dat zij iets meer een beeld zou hebben van het leven buiten haar leven."

Boer zoekt Vrouw zie je elke zondag om 20.20 uur op NPO 1 en online.

Lees meer over
Boer zoekt Vrouw