social media queen

William en Kate kijken succes af bij Harry en Meghan

Door RTL Boulevard··Aangepast:
© Getty ImagesWilliam en Kate kijken succes af bij Harry en Meghan
RTL

De voormalig social media manager van prins Harry en Meghan Markle heeft niet lang zonder werk gezeten. David Watkins heeft geluk, want niemand minder dan prins William en Kate Middleton hebben hem ingehuurd om net zo populair te worden als hun familieleden. Dat meldt de Britse pers.

David Watkins is het brein achter het succesvolle Instagram-account van Harry en Meghan, dat op dit moment nog altijd meer dan 11 miljoen volgers telt. Hij werd ook wel gezien als 'het geheime wapen' van de hertog en hertogin van Sussex. Toch werd David samen met vijftien andere personeelsleden ontslagen, nadat Harry en Megan hun verhuizing naar Amerika aankondigde. Maar de 27-jarige hoeft niet naar het UWV, nu troonopvolger William zijn hulp heeft ingeschakeld. 

'Prins Harry heeft het moeilijk na verhuizing naar Amerika'
Lees ook

'Prins Harry heeft het moeilijk na verhuizing naar Amerika'

Tijdens zijn acht maanden bij de jongste zoon van kroonprins Charles en prinses Diana, gaf hij het dagelijks leven van het paar weer en zette hij grote samenwerkingen op - zoals met National Geographic. Sinds hij naar Kensington Palace is verhuisd, laat hij een soortgelijke indruk achter op het Instagram-account van William en Kate. Waaronder langere bijschriften en meer persoonlijke details en foto's.

Je hebt niet alle cookies geaccepteerd. Om deze content te bekijken moet je deaanpassen.

Je hebt niet alle cookies geaccepteerd. Om deze content te bekijken moet je deaanpassen.

Hoewel de koninklijke familie nu binnenblijft, dook er eind maart nog een filmpje op. Prins William leek in eerste instantie het coronavirus niet zo heel serieus te hebben genomen...

Lees meer over
Prins WilliamPrinses Kate