TIGER RADIO

Tiger King-Joe krijgt wellicht zijn eigen radioprogramma

Door RTL Boulevard··Aangepast:
© NetflixTiger King-Joe krijgt wellicht zijn eigen radioprogramma
RTL

Joseph Allen Maldonado-Passage (57), bij de meeste mensen beter bekend als Joe Exotic uit de Netflix-documentaire 'Tiger King', krijgt naar alle waarschijnlijkheid een eigen radioprogramma. Dat vertelt zijn 33 jaar jongere echtgenoot Dillon in een interview met 'Metro'. In de show zal hij praten over zijn bestaan in een gevangenis in Texas.

"We gaan zien of het allemaal doorgaat"

Dillon noemt het plan voor een radioshow 'waanzinnig.' De onderhandelingen zijn volgens hem dan ook al in een ver stadium. Vorig jaar werd Joe veroordeeld tot een celstraf van 22 jaar. Die kreeg hij opgelegd vanwege extreme dierenmishandeling. Ook zou hij een huurmoord hebben beraamd, op zijn grote aartsvijand: Carole Baskin. 

Het is nog maar de vraag of de radioshow daadwerkelijk ooit zal verschijnen. In de Verenigde Staten is het voor gedetineerden namelijk niet vaak toegestaan om met media te praten. Dat is slechts in uitzonderlijke gevallen een optie.

Joe Exotic heeft nu ook zijn eigen comicbook
Lees ook

Joe Exotic heeft nu ook zijn eigen comicbook

Maar áls het hele circus doorgaat, verwacht Dillon dat zijn echtgenoot opnieuw flink uit zal halen naar Carole Baskin. "We gaan zien of het allemaal doorgaat", zegt hij. Door het razende succes van de serie lanceerde Netflix gisteren al een extra aflevering.

Waarom de serie zo'n daverend succes is, zie je in onderstaande video.