baby love

Lil' Kleine en zoontje Lío laten harten smelten

Door RTL Boulevard··Aangepast:
© Instagram @lilkleineLil' Kleine en zoontje Lío laten harten smelten
RTL

In het zonovergoten Dubai zit Lil' Kleine (25) de coronacrisis uit. Samen met zoontje Lío en vriendin Jaimie Vaes (30) maakt de rapper er het beste van. Het jonge gezinnetje deelt alle zoete momenten met hun volgers op Instagram, maar de échte ster is hun zoontje.

"Beach baby"

Lil' Kleine krijgt geen genoeg van zijn kleine mannetje. 'Beach baby', schrijft de rapper bij een lieve foto samen met zijn zoontje Lío. De twee zitten in Dubai, samen met Jaimie, gedurende de coronacrisis, maar kunnen nog wel genieten van de warmte in het gebied. In Dubai geldt namelijk een complete lockdown, waardoor het gezinnetje niet de hort op kan gaan. 

Je hebt niet alle cookies geaccepteerd. Om deze content te bekijken moet je deaanpassen.

Lil' Kleine geniet van kusjes van zijn zoon
Lees ook

Lil' Kleine geniet van kusjes van zijn zoon

Het is niet de eerste keer deze week dat Lil' Kleine en Lío worden overspoeld met complimentjes op Instagram. De rapper deelde een paar dagen geleden een filmpje waarbij hij steeds kusjes krijgt van zijn zoontje. Ook dat deed de harten van zijn volgers smelten. 

Je hebt niet alle cookies geaccepteerd. Om deze content te bekijken moet je deaanpassen.

Het is niet één en al pret voor Lil' Kleine. Hij maakt zich namelijk zorgen over de gezondheid van zijn vader tijdens de coronacrisis. De rapper vertelt erover in de video hieronder. 

Lees meer over
Lil KleineBabyLiefdeInstagramSociale Media