let the games begin

Romee uit Temptation wist dat ze Zach in bed zou krijgen

Door RTL Boulevard··Aangepast:
© Temptation IslandRomee uit Temptation wist dat ze Zach in bed zou krijgen
RTL

'Temptation Island'-kandidaat Zach, of zoals 'ie zichzelf noemt: Mr. Mallorca, ging al op dag twee de mist in. Het was de blonde Romee die hem wist te verleiden. "Ik wist dat ik hem kon doen breken", blikt ze terug in de Belgische krant 'Het Laatste Nieuws'.

"Een vaste relatie? Dat is echt z’n ding niet"

De Temptation-babe onthult in het blad dat ze puur en alleen meedeed aan het programma voor een gratis vakantie. "Ik zag het wel zitten om drie weken lang door te brengen in een prachtige villa in Thailand. Ik reis heel graag, en wilde dat land heel graag eens ontdekken. En daarnaast leek het mij ook gewoon een mooi avontuur. Toen ik dus bericht kreeg dat ik mee mocht als verleidster, was ik dolblij."

Temptation-Arda: 'Seks met Eline was niet top'
Lees ook

Temptation-Arda: 'Seks met Eline was niet top'

Dat ze nu regelmatig herkend wordt, vindt ze bijzaak. "Daarom deed ik niet mee. Ik deed mee omdat het me een onvergetelijk avontuur leek." En onvergetelijk, dat is het in ieder geval zeker. De 21-jarige wist Zach zó op te jutten, dat hij tijdens zijn eerste kampvuur besloot zijn joker in te zetten. "Een vaste relatie? Dat is echt z’n ding niet", aldus Romee.

Thomas weet alles van vreemdgaan. Zijn Yasmin zoende vorig jaar met een verleider, waarna alle knoppen doorsloegen.

Temptation Island is elke woensdag om 20.30 uur te zien bij RTL 5 of kijk alvast vooruit bij Videoland.

Lees meer over
Temptation Island