Riverdaling

Riverdale-fans krijgen slecht nieuws over vierde seizoen

Door RTL Boulevard··Aangepast:
© NetflixRiverdale-fans krijgen slecht nieuws over vierde seizoen
RTL

Momenteel genieten 'Riverdale'-fans van alweer het vierde seizoen van de reeks, maar daar komt snel verandering in. De makers hebben namelijk besloten om dit seizoen flink in te korten.

Eerder kregen de fans al een klap te verduren doordat er in Amerika een korte pauze werd ingelast. Hierdoor moesten de Nederlandse kijkers ook wachten tot er een nieuwe aflevering online kwam. 

Voorlopig geen nieuwe afleveringen van Riverdale bij Netflix
Lees ook

Voorlopig geen nieuwe afleveringen van Riverdale bij Netflix

Afgelopen donderdag was het eindelijk zover en konden fans weer genieten van het vervolg van hun favoriete serie, maar helaas is er niet alleen maar goed nieuws. Door de coronacrisis zijn de opnames stilgelegd en nu is er besloten om vroegtijdig een einde te maken aan de reeks.

Oorspronkelijk zou het vierde seizoen 22 afleveringen bevatten, maar dat is teruggebracht naar negentien. Aangezien vorige week de zeventiende aflevering online kwam betekent dat dat de fans nog maar twee afleveringen tegoed hebben. 

De overgebleven drie afleveringen zullen worden doorgeschoven naar het vijfde seizoen, maar wanneer we dat kunnen verwachten is nog onduidelijk.

Je hebt niet alle cookies geaccepteerd. Om deze content te bekijken moet je deaanpassen.

Lees meer over
Netflixserie