hang in there

Dave Roelvink met aandoening aan gezicht richting ziekenhuis

Door RTL Boulevard··Aangepast:
© ANPDave Roelvink met aandoening aan gezicht richting ziekenhuis
RTL

Dave Roelvink heeft toch maar een bezoekje gebracht aan het ziekenhuis. De 26-jarige werd vanmorgen wakker met een dik oog, maar inmiddels is één deel van zijn gezicht helemaal gaan hangen.

"Toch even langs het ziekenhuis, de hele boel begint te hangen"

Hoewel Dave vanmorgen nog wel kon lachen toen hij via Instagram liet weten 'helemaal niks te zien', is de situatie inmiddels flink uit de hand gelopen. Eén kant van zijn gezicht is namelijk helemaal gaan hangen. 'Toch even langs het ziekenhuis, de hele boel begint te hangen', houdt hij zijn fans op de hoogte via zijn stories.

© Instagram @daveroelvink
© Instagram @daveroelvink

Update: Dave houdt zijn volgers op de hoogte van zijn gezondheid via Instagram. In zijn Instagram Story is te zien hoe hij werd onderzocht in het ziekenhuis maar er niks werd gevonden. Zelf denkt hij de mogelijke boosdoener al te hebben gevonden. Je ziet het in de video hieronder.

Begin deze maand overkwam curvy supermodel Isadee Jansen iets soortgelijks. Terwijl ze een film aan het kijken was merkte ze dat haar oog niet meer knipperde en het rechterdeel van haar gezicht niks meer deed. Gelukkig werd al snel duidelijk dat ze geen TIA of beroerte had, maar dat ze de aangezichtsverlamming van bell heeft. 'Huilen en mega schrikken. Deze aandoening komt niet zo vaak voor en kan 3 tot 6 maanden duren. Ongeveer 85% herstelt helemaal wat me gerust maakt', liet ze weten via Instagram.

Inmiddels slikt ze medicatie en gaat ze naar de fysio, in de hoop dat het sneller hersteld. 'Het is een wake up call! Don’t take shit for granted want dit is iets wat iedereen op elke leeftijd kan overkomen.'

Je hebt niet alle cookies geaccepteerd. Om deze content te bekijken moet je deaanpassen.

Lees meer over
Dave Roelvink