VURIGE HOOP

Nicolette Kluijver hoopt stilletjes nog op Robinson dit jaar

Door ANP/RTL Boulevard··Aangepast:
© ANPNicolette Kluijver hoopt stilletjes nog op Robinson dit jaar
RTL

Nicolette Kluijver (35) heeft nog stille hoop dit jaar toch aan de slag te gaan met een nieuw seizoen van 'Expeditie Robinson'. Dat laat ze donderdag weten in 'De Telegraaf'.

"Dit is voor mij natuurlijk hét programma van het jaar"

"Dit is voor mij natuurlijk hét programma van het jaar, maar we gaan uiteraard geen regels overtreden", vertelt de presentatrice over de survivalcompetitie, die wordt opgenomen op de Filipijnen. "Het vervelende is dat er gewoon geen Plan B is. Als we niet kunnen vliegen, dan houdt het op. Al kunnen we het misschien op Texel opnemen en de beproevingen op een wipkip uitvoeren."

Nicolette Kluijver komt met dierenshow voor kinderen
Lees ook

Nicolette Kluijver komt met dierenshow voor kinderen

Op het moment is Kluijver bezig met programma Dierenpret met Nicolette, dat ze bedacht voor kinderen die gedwongen thuiszitten in verband met de coronacrisis. Ze pitchte het idee zelf bij RTL. De zender gaf een go voor acht afleveringen op Videoland. De presentatrice noemt haar eerste eigen productie een lang gekoesterde droom. "Ik ben er enorm trots op dat RTL me deze kans heeft gegeven. Want het voelde wel een beetje als bluf toen ik tegen Peter van der Vorst zei dat ik dit wel zonder productiehuis kon maken."

Lees meer over
Nicolette KluijverExpeditie Robinson