OG3NE, OG3NE, OG3NE, OOOOOG3333NE

OG3NE-zusjes coveren Jolene vanuit thuisquarantaine

Door RTL Boulevard··Aangepast:
© YouTube OG3NEOG3NE-zusjes coveren Jolene vanuit thuisquarantaine
RTL

Het is inmiddels vaste prik in deze tijd van zelf-isolatie: de OG3NE-zusjes die een cover uitbrengen op hun YouTube-kanaal, opgenomen vanuit hun eigen woonkamers. Ditmaal komen de meiden met hun versie van Dolly Partons lied 'Jolene'.

"Het is een van onze lievelingsliedjes"

Amy heeft door een aangeboren afwijking maar één long, dus zij behoort tot de risicogroep. De meisjes willen tóch samen blijven zingen, dus coveren ze nu steeds liedjes. Kenmerkend daarin blijft hun samenzang, iets wat ze natuurlijk als geen ander beheersen.

OG3NE-zusjes zingen Bohemian Rhapsody in thuisquarantaine
Lees ook

OG3NE-zusjes zingen Bohemian Rhapsody in thuisquarantaine

'Het is een van onze lievelingsliedjes', schrijven de drie over de hit van country-legende Dolly. Ook nu slaat de cover van de dames weer aan bij de kijkers. 'Ik sluit mijn ogen en geniet elke seconden van de perfect performance', schrijft iemand in de reacties. Een ander: 'Wat zijn jullie geweldig! Ook de gitarist. Ik geniet hier mateloos van.'

Het is dat het coronavirus het drietal nu parten speelt, maar normaal gesproken hebben de dames altijd grootse plannen. In de video hieronder vertellen ze daarover.

Lees meer over
Lisa VolAmy VolShelley Vol