soms geluk en soms verdriet

Goede Tijden, Slechte Tijden overweegt corona-verhaallijn

Door RTL Boulevard··Aangepast:
© RTL Goede Tijden, Slechte Tijden overweegt corona-verhaallijn
RTL

Het zou zomaar eens kunnen dat de bewoners van Meerdijk volgend seizoen óók te maken krijgen met een virus. Zes jaar geleden werd het soapdorp al eens getroffen door ebola, nu zouden zij net als de rest van Nederland te maken krijgen met het coronavirus.

"Daar denken we wel over na"

In de talkshow van Margriet van der Linden liet RTL-zenderbaas Peter van der Vorst weten dat er momenteel druk wordt overlegd met de scenarioschrijvers of er ruimte is in de serie voor zo'n soort verhaallijn. Volgens Peter is Goede Tijden, Slechte Tijden altijd al een weerspiegeling geweest van de maatschappij en zou het niet gek zijn om de pandemie mee te nemen.

Nogal een metamorfose: GTST-Amir gaat voor nieuw kapsel
Lees ook

Nogal een metamorfose: GTST-Amir gaat voor nieuw kapsel

Aan de andere kant wil hij ook niet, als de crisis straks weer over is, er nog constant op televisie aan herinnerd worden. "We denken er wel over na. Maar als je dan begin september weer begint met uitzenden en je hebt daar dan nog een corona-lijn in. Wil je dat dan?"

Goede Tijden, Slechte Tijden heeft het afgelopen jaar flink wat veranderingen doorgevoerd om dichterbij bij de kijker te staan. En dat werpt zijn vruchten af:

Je hebt niet alle cookies geaccepteerd. Om deze content te bekijken moet je deaanpassen.

Lees meer over
GTST