Leef!

André en Monique vieren feest samen met hondje Frenkie

Door RTL Boulevard··Aangepast:
© Instagram @andrehazesAndré en Monique vieren feest samen met hondje Frenkie
RTL

Onder het mom 'pak alles wat je kan', laat André Hazes (26) geen enkel feestje aan zijn neus voorbij gaan. Helemaal niet ten tijden van corona. De verjaardag van hondje Frenkie wordt dan ook groots gevierd.

"De leukste, liefste, stoutste, langste boef is jarig!"

Frenkie wordt door de familie flink in de watten gelegd. Zo is er en speciale hondentaart en wordt er uitbundig voor hem gezongen. De viervoeter krijgt zelfs een eigen post op de Instagram-account van zijn baasje. 'De leukste, liefste, stoutste, langste boef is jarig!', plaats de zanger bij een foto van hem en de jarige Frenkie.

Je hebt niet alle cookies geaccepteerd. Om deze content te bekijken moet je deaanpassen.

André Hazes zingt nog nauwelijks: 'Het is gewoon even klaar'
Lees ook

André Hazes zingt nog nauwelijks: 'Het is gewoon even klaar'

Ook Monique brengt een ode aan het nieuwste lid van de familie. Ze schrijft: 'Een half jaar geleden namen wij dit heerlijke stoute, grappige, lange ding op in ons gezin en vandaag mogen we zijn eerste verjaardag vieren. Frenkie is zoooo’n aanwinst voor ons. Echt de beste keuze ooit om hem te adopteren!'

Je hebt niet alle cookies geaccepteerd. Om deze content te bekijken moet je deaanpassen.

Het gezin heeft een paar onstuimige maanden achter de rug. De breuk met Bridget is André niet in de koude kleren gaan zitten. Inmiddels is hij terug bij Monique en vertelt hij openhartig over hun liefde én kinderwens.

Lees meer over
André HazesMonique Westenberg