BLOEMETJES EN DE BIJTJES

Tim Hofman openhartig over zijn eerste keer

Door RTL Boulevard··Aangepast:
© ANPTim Hofman openhartig over zijn eerste keer
RTL

In de nieuwste 'LINDA.meiden' vertelt Tim Hofman (31) hoe hij als tiener uitkeek naar zijn ontmaagding. Vlak voor hij de daad voor het eerst wilde verrichten, kreeg hij een flinke tegenvaller.

"Als eerste het missionarisstandje"

In 2003 was Tim er naar eigen zeggen helemaal klaar voor. Hij was toen veertien en had zelfs al twee scenario's voor zichzelf geschetst voor hoe het zou kunnen gaan gebeuren. 'Als eerste het missionarisstandje, want dat was het beeld dat ik so far het vaakst gezien had', schrijft hij in zijn column in LINDA.meiden.

De andere optie was minder spannend. 'Een klasgenootje had iemand uit de vijfde onder de douche afgetrokken, dus misschien kon dat ook wel.'

Tim Hofman is ook buiten verslingerd aan zijn telefoon
Lees ook

Tim Hofman is ook buiten verslingerd aan zijn telefoon

Helaas werd er roet in het eten gegooid. Tim werd aangereden door een auto en brak zijn arm. 'Hoe ging ik nu die missionarisstand doen? Steunend op één arm? En afgetrokken worden in de douche leek opeens levensgevaarlijk. Wat nou als ik uitglijd?' vroeg hij zich destijds af.

Iets later dat jaar, toen zijn arm weer genezen was, kreeg hij verkering met een meisje. Toen ze een keer alleen thuis waren, wees alles erop dat het ging gebeuren. Tot het meisje hem vroeg haar broek uit te doen. Vervolgens raakte hij in paniek en besefte Tim dat hij er nog niet klaar voor was. 'We zoenden nog wat en ik fietste weer naar huis. Godsamme. Daar was ik mooi mee weggekomen', besluit hij.

Lees meer over
Tim Hofman