follow me

Mascha van Beautygloss zet volgers op hun plek

Door RTL Boulevard··Aangepast:
© ANPMascha van Beautygloss zet volgers op hun plek
RTL

De zwangere Mascha Feoktistova (33) is helemaal klaar met al het commentaar dat ze krijgt vanwege het feit dat ze haar huis niet verlaat. Enkele van haar volgers vinden de actie maar overdreven. "Je zit niet in mijn positie, vertelt me dan niet hoe ik de regels moet overtreden en vervolgens een gevaar ben voor mijn baby", haalt ze nu uit op Instagram.

"Het is niet overdreven om je aan de regels te houden"

Mascha laat in haar stories weten regelmatig dit soort berichtje te krijgen, iets waar ze met de pet niet bij kan. "Er wordt vanuit de overheid gevraagd om thuis te blijven en alleen voor de noodzakelijke dingen naar buiten te gaan (…) daar hou ik mijn gewoon aan. Een wandeling maken mag, maar ik kies ervoor om dat niet te doen. We hebben gelukkig een tuin waar we lekker buiten kunnen hangen. Ik hou me dus gewoon aan de regels. Het is niet overdreven om je aan de regels te houden."

© Instagram @beautygloss

Daarnaast wil ze het risico niet nemen het virus op te lopen rond haar bevalling, wat zou betekenen dat ze haar kleintje een tijd niet zou kunnen zien. "Ik ben mij behoorlijk bewust van mijn positie en word dagelijks door honderduizenden mensen gevolgd en als er iets is wat ik op zijn minst kan doen in deze tijd, is het wel het goede voorbeeld geven.”

RTL Boulevard sprak eerder met de YouTuber over de haar zwangerschap. Bekijk die video hieronder.

Lees meer over
Mascha Feoktistova