storm op komst

Kylie Jenner stapt naar de rechter om naam dochter

Door ANP/RTL Boulevard··Aangepast:
© Getty ImagesKylie Jenner stapt naar de rechter om naam dochter
RTL

Kylie Jenner (22) neemt juridische stappen tegen het bedrijf dat de merknaam Stormi Couture heeft vastgelegd. De firma deed dat vlak na de geboorte van haar dochter Stormi in 2018.

"De naam Stormi is bekend geworden en uitsluitend en onmiskenbaar verbonden aan Stormi Webster"

De cosmetica-ondernemer probeerde vorig jaar een aantal merknamen voor haar dochter vast te leggen, maar haar verzoek voor de rechten op onder meer Stormi World werd afgewezen omdat dat te veel leek op de naam Stormi Couture, dat Business Moves Consulting al had geclaimd. Kylie wil nu dat de papieren van dat bedrijf ongeldig worden gemaakt, omdat het geld wil verdienen over de rug van haar dochter.

Ministerie van Volksgezondheid schakelt hulp in van Kylie Jenner
Lees ook

Ministerie van Volksgezondheid schakelt hulp in van Kylie Jenner

In de rechtbankdocumenten, in handen van TMZ, claimt de 22-jarige dat haar Stormi bekendheid heeft opgebouwd en benadrukt ze dat de Stormi World-verjaardagsfeestjes van de dreumes aandacht hebben gekregen van grote mediapartijen als Vogue. Ook laat ze zien hoe populair de Stormi-lijn is die haar make-upbedrijf Kylie Cosmetics heeft uitgebracht. "De naam Stormi is bekend geworden en uitsluitend en onmiskenbaar verbonden aan Stormi Webster", aldus de realityster.

Kylie hield de zwangerschap van de kleine Stormi geheim totdat ze daadwerkelijk bevallen was. In deze video zie je hoe ze dat deed.

Lees meer over
Kylie Jenner