faillissement?

Sylvie Meis luidt de noodklok: financieel in zwaar weer

Door RTL Boulevard··Aangepast:
© Getty ImagesSylvie Meis luidt de noodklok: financieel in zwaar weer
RTL

Met een sprookjeshuwelijk op de planning leek 2020 helemaal het jaar van Sylvie Meis (42) te worden. Maar vanwege alle corona-ellende luiden nu niet de huwelijksklokken, maar de noodklokken. Sylvies agenda is de aankomende maanden helemaal leeg... net als haar portemonnee. 

"Geen aanvragen betekent ook voor ons: geen geld"

In een interview met het Duitse tijdschrift Closer doet La Meis een boekje open over haar huidige financiële situatie. "Dagelijks worden er nog grote evenementen in de steeds verdere toekomst afgezegd, ook beurzen en afspraken met klanten. Events zijn er natuurlijk helemaal niet meer tot eind augustus, maar ook tv-formats gaan in de koelkast, marketingbudgetten worden bevroren en zo kan ik nog wel een tijdje doorgaan..."

Sylvie Meis ontpopt zich tot TikTok-koningin
Lees ook

Sylvie Meis ontpopt zich tot TikTok-koningin

Ook haar eigen bedrijf Meis Media, waarmee ze mediamerken advies geeft, heeft het momenteel zwaar te verduren. "De laatste jaren is me steeds gevraagd of wij voor anderen pr, media- en influencercontacten konden regelen en begeleiden, net als creatief design en artiesten-administraties. Dat is wat we zouden gaan doen, maar toen kwam het virus en nu is alles anders. Geen aanvragen betekent ook voor ons: geen geld."

Het Duitse blad sluit zelfs niet uit dat er voor Sylvie een faillissement boven het hoofd hangt, maar gelukkig kan Sylvie nog altijd terecht op Instagram. Meer dan 1,2 miljoen mensen volgen daar het wel en wee van de voormalig voetbalvrouw. En dan tikt zo'n 'werbung' best lekker aan.

Sylvie en haar Niclas zouden eigenlijk aankomende juni trouwen in Italië. Maar omdat het land zo zwaar getroffen is door de coronacrisis, hebben de twee vorige maand besloten hun huwelijk uit te stellen. Alle details over het huwelijk vind je hieronder.

Lees meer over
Sylvie Meis