wilde manen

Chantal Janzen zit met de handen in het haar

Door RTL Boulevard··Aangepast:
© Instagram @chantaljanzen.official Chantal Janzen zit met de handen in het haar
RTL

Chantal Janzen (41) laat via Instagram zien dat ze druk in de weer is om haar coupe shiny en volumineus te krijgen. Dat blijkt zonder de hulp van goede vriend en haarstylist Leco van Zadelhoff (51) nog niet zo makkelijk.

"Ik weet dus dat je ziet dat ik op dit moment hulp nodig heb"

In een komische fotoreeks deelt Chantal via Instagram stories haar kapselproces. Hoewel de musicalster nota bene haar eigen tutorial volgt, gaat het van kwaad tot erger.  'Error', schrijft ze bij een foto waar haar blonde lokken bijeen worden gehouden door borstels en elastiekjes. 'Ja, het verdelen moet met klemmen en niet met elastiekjes', geeft ze haar fout toe. 'Maar Leco, ik heb die kak-klemmen niet thuis.'

© Instagram @chantaljanzen.official

Terwijl Chantal nog iets van het vogelnest op haar hoofd probeert te maken, zit Leco ondertussen thuis te gniffelen. Hij vindt het hilarisch dat de presentatrice zo veel stuggles heeft en deelt haar actie ook op zijn eigen Instagram. Tot grote ergernis van Chantal, die veel liever heeft dat hij háár een berichtje stuurt. 'Ik weet dus dat je ziet dat ik op dit moment hulp nodig heb’, waarna ze een video van zichzelf deelt met daaronder het nummer 'All By Myself' van Céline Dion.

© Instagram @chantaljanzen.official

Na veel bloed, zweet en tranen lukt het Chantal uiteindelijk haar haren te temmen. Maar alsof ze nog niet genoeg ellende over zich heen gestort heeft gekregen, moet ze óók nog even haar hart luchten. Veel volgers vragen zich namelijk af waarom ze in hemelsnaam zo laat op de dag nog met haar coupe bezig is. 'Nou mensen, omdat ik daar nú pas de tijd voor had', laat ze weten. Vervolgens deelt ze een waslijst van alle dingen die ze allemaal al gedaan heeft. Tot overmaat van ramp vindt ze haar man Marco ook nog eens slapend aan in bed! Dat de quarantaine maar snel over mag zijn.

Zelf ook problemen met je haar? In onderstaande video legt Leco uit wat je ermee kan doen:

Lees meer over
Chantal Janzen