what's in a name

Katja en Freek kiezen 'hele mooie naam' voor dochtertje

Door RTL Boulevard··Aangepast:
© ANPKatja en Freek kiezen 'hele mooie naam' voor dochtertje
RTL

Katja Schuurman en Freek van Noortwijk leven enorm uit naar de komst van hun eerste kindje samen. De aanstaande ouders zijn er dag en nacht mee bezig en hebben zelfs al een naam voor hun ongeboren dochtertje. Dat vertellen ze aan 'Nu.nl'.

Het is een hele mooie geworden.

"Een naam hebben we al gekozen. Het is een hele mooie geworden. Maar ik ga natuurlijk nog niet vertellen welke", vertelt Katja mysterieus in het interview. Dat de presentatrice ten tijde van een pandemie zwanger is, vraag wel om wat creativiteit. Zo kan ze bijvoorbeeld niet zo vaak langs de verloskundige als normaal. "We doen nu meer telefonisch, maar dat gaat supergoed. Er werken goede mensen, ze zijn zorgvuldig en liefdevol", aldus Katja.

Krijgt Katja Schuurman een jongen of een meisje?
Lees ook

Krijgt Katja Schuurman een jongen of een meisje?

De actrice is in augustus uitgerekend, maar maakt zich niet druk over de toekomst. "Dat is zonde van mijn energie. Dat zien we dan wel weer." Wel vindt ze het bijzonder dat ze zo snel gewend is geraakt aan de huidige situatie. "Als je nu de afleveringen van Beter laat dan nooit terugkijkt zie je veel grote groepen mensen en knuffelen we veel. Nu kan dat helemaal niet meer (…) gelukkig heb ik mijn eigen dochter en Freek, die knuffel ik dan ook veel."

De eerste aflevering van Beter laat dan nooit zie je dinsdag 5 mei om 20.30 uur bij RTL 4.

Lees meer over
Katja SchuurmanFreek van Noortwijk