EEN FLINKE KLUIJVER

Nicolette Kluijver wijst opvolger Britt Dekker aan

Door RTL Boulevard··Aangepast:
© ANPNicolette Kluijver wijst opvolger Britt Dekker aan
RTL

Britt Dekker (28) gaat naar alle waarschijnlijkheid nog lang niet met televisiepensioen, maar als dat tóch gebeurt, dan heeft Nicolette Kluiijver (35) al een vervangster gevonden.

'De opvolger van Britt gevonden'

Die opvolgster is niemand minder dan Nicolettes eigen dochter, die klaarblijkelijk net zo veel van paarden houdt als Britt. Britt is namelijk erg populair met haar internetprogramma over paarden: Paardenpraat TV.

Nicolette deelt een video op Instagram waarop te zien is dat haar dochtertje een paard naar buiten begeleidt. Het kleine meisje straalt van oor tot oor terwijl het dier haar op de voet volgt. 'De opvolger van Britt Dekker gevonden', schrijft Nicolette bij de foto.

Nicolette Kluijver hoopt stilletjes nog op Robinson dit jaar
Lees ook

Nicolette Kluijver hoopt stilletjes nog op Robinson dit jaar

Je hebt niet alle cookies geaccepteerd. Om deze content te bekijken moet je deaanpassen.

De volgers van Nicolette kunnen het aandoenlijke tafereeltje wel waarderen. 'Geweldig! Wat een kanjer', schrijft iemand. Een ander: 'Wat leuk.' En ook Britt zelf kan de video wel waarderen. De presentatrice reageert dan ook vol enthousiasme.

Britt is inmiddels zo bekend dat ze zelfs is gepersifleerd in de TV Kantine. Daar kan de presentatrice alleen maar van genieten. In de video hieronder zie je er meer over.

Lees meer over
Nicolette KluijverBritt Dekker