PROFESSION: QUEEN

Zo ziet het leven van koningin Máxima er écht uit

Door RTL Boulevard··Aangepast:
© RVD/Martijn BeekmanZo ziet het leven van koningin Máxima er écht uit
RTL

De documentaire serie 'Profession: Queen!' volgt drie Europese koninginnen een jaar lang in hun leven. We krijgen een kijkje in de dagelijkse gang van zaken van koninginnen Letizia van Spanje, Mathilde van België en onze eigen Máxima.

De grondwet van zowel Spanje, België als Nederland kent de vrouwen van de gekroonde staatshoofden geen officiële functie toe, maar toch spelen ze allemaal een belangrijke rol in hun land. Zo is Máxima al jaren het populairste lid van het Nederlands koningshuis.

Hier scoor je de Woningsdag-look van Máxima en de prinsessen
Lees ook

Hier scoor je de Woningsdag-look van Máxima en de prinsessen

De drie koninginnen zijn voor deze docuserie een jaar lang gevolgd in binnen- en buitenland. Máxima ontmoet door haar functie bij de Verenigde Naties machtige mensen uit de politiek en het bedrijfsleven van over de hele wereld. Ze probeert met haar werk de financiële situatie van arme mensen te verbeteren. Naast haar drukke agenda is ze uiteraard ook nog moeder van drie kinderen.

In de docuserie Profession: Queen! op Videoland is te zien hoe het leven van koningin Máxima er voor de coronacrisis uitzag.

Want door de coronacrisis is natuurlijk ook het dagelijkse leven van Máxima verandert. Zo heeft ze een nieuwe werkplek waar ze gesprekken kan voeren. Meer details over de koninklijke werkplek van de koningin zie je in onderstaande video.

Lees meer over
Koningin MáximaNetflixserie