gevoelige snaar

André Hazes pakt Belgen volledig in met dit bijzondere lied

Door RTL Boulevard··Aangepast:
© YouTube-kanaal VTMAndré Hazes pakt Belgen volledig in met dit bijzondere lied
RTL

Niet in alleen in Nederland heeft André Hazes (26) een schare fans weten te vergaren, ook onze zuiderburen zijn helemaal weg van de zanger. In het Vlaamse programma 'Liefde voor Muziek' weet hij zowel de kijkers als de overige deelnemers aan zich te binden.

"Elke keer raakt hij me"

Een lach en een traan, dat levert het optreden van André in Liefde in Muziek op. Met zijn vertolking van het nummer 'Mine' van de Belgische band The Starlings raakt hij de juiste snaar. "Hij doet het weer hè, elke keer raakt hij me", klinkt het bij de overige deelnemers van de show. Het zorgt zelfs voor tranen bij oud-K3-lid Karen Damen - en ook Tom Dice en Kato, die samen The Starlings vormen, voelen emoties opkomen.

André Hazes: 'Ik had Monique heel wat uit te leggen'
Lees ook

André Hazes: 'Ik had Monique heel wat uit te leggen'

Voor André was het ongelooflijk spannend om het nummer ten gehore te brengen. "Nog nooit in mijn leven heb ik zo laag gezongen als ik nu ga doen", vertelde hij in het programma. "Dus ik ben heel zenuwachtig." Hij hoefde zich helemaal geen zorgen te maken, aangezien er een daverend applaus tegenover stond. Het is overigens niet de eerste keer dat hij voor emoties zorgt. Ook zijn ode aan zijn overleden vader viel in de smaak.

André lijkt momenteel de wind mee te hebben: hij boekt succes op succes, weet de Belgen herhaaldelijk te imponeren én heeft de liefde weer gevonden met Monique. Maar daar ging een roerige periode aan vooraf, zoals te zien is in de video hieronder.

Lees meer over
André Hazes jr.André HazesKaren DamenMuziekTv-programmaTelevisie