van alle markten thuis

Selena Gomez ruilt het grote podium in voor iets simpelers

Door ANP/RTL Boulevard··Aangepast:
© ANPSelena Gomez ruilt het grote podium in voor iets simpelers
RTL

Zangeres Selena Gomez verruilt het grote podium en haar microfoon voor een pollepel en haar eigen keuken. De 27-jarige Amerikaanse gaat vanuit huis een kookprogramma presenteren voor HBO Max, meldt 'Deadline'.

"Ik ben al honderden keren gevraagd wat ik zou zijn als ik geen zangeres was geworden en ik zeg dan altijd dat het me leuk leek om een chefkok te zijn"

Samen met een gast-chefkok, die in zijn of haar eigen keuken meedoet, bereidt Selena in iedere aflevering een aantal gerechten. Tegelijkertijd deelt ze tips en tricks voor in de keuken met de kijker. Ook staat er iedere aflevering een goed doel centraal. 

Billie Eilish maakt Selena Gomez aan het huilen
Lees ook

Billie Eilish maakt Selena Gomez aan het huilen

"Ik ben altijd erg uitgesproken geweest over mijn liefde voor eten. Ik ben al honderden keren gevraagd wat ik zou zijn als ik geen zangeres was geworden en ik zeg dan altijd dat het me leuk leek om een chefkok te zijn", laat Selena in een verklaring weten. "Ik heb alleen geen echte training gehad. Maar zoals zo velen van ons merk ik tijdens het thuiszitten dat ik meer kook en experimenteer in de keuken."

Het nog naamloze programma bevat tien afleveringen en is naar verwachting komende zomer te zien.

Lees meer over
Selena Gomez