blinde vlek

Deze Love Is Blind-sterren kenden elkaar al vóór de show

Door RTL Boulevard··Aangepast:
© NetflixDeze Love Is Blind-sterren kenden elkaar al vóór de show
RTL

Zowel Kelly als Jessica vonden tijdens hun deelname aan de Netflix-datingshow 'Love Is Blind' helaas niet hun prins op het witte paard. Maar gelukkig konden de twee bij elkaar uithuilen, want wat blijkt: ze zijn al tien jaar vriendinnen!

"Ik ken Kelly al tien jaar"

Hoewel tijdens de afleveringen niet te merken is dat de twee een geschiedenis samen hebben, heeft Jessica via Instagram laten weten al tien jaar bevriend te zijn. 'Ik ken Kelly al tien jaar', schreef ze als antwoord op een vraag van een volger. Daarbij deelde ze ook een kiekje van zichzelf en Kelly in bikini.

Het is niet zo heel gek dat de twee elkaar al langer kennen, want alle deelnemers van Love Is Blind waren afkomstig uit Atlanta. Iets waar de producers bewust voor hebben gekozen, zodat de kans op slagen groter zou zijn.

© Instagram @jessicabatten_

Mocht je het even gemist hebben: in Love Is Blind gaat een groep singles de uitdaging aan iemand te vinden waar ze de rest van hun leven mee willen delen, zonder die persoon ooit ontmoet te hebben. Zonder afleiding van de buitenwereld zoeken de singles naar een connectie en wanneer die er is wordt er meteen een huwelijksaanzoek gedaan. Pas dan zien ze wie ze eigenlijk ten huwelijk hebben gevraagd en komen ze erachter of liefde dus echt blind is.

Het eerste seizoen van Love Is Blind is nu te zien bij Netflix.

Lees meer over
Netflix