mij niet bellen

Deze bekende YouTuber zei 'nee' tegen The Masked Singer

Door RTL Boulevard··Aangepast:
© Laura OldenbroekDeze bekende YouTuber zei 'nee' tegen The Masked Singer
RTL

Het eerste seizoen van 'The Masked Singer' was een daverend succes. Veel bekende Nederlanders staan dan ook te popelen om in één van de opvallende pakken te kruipen voor de volgende reeks. Maar niet Nikkie de Jager (26).

"Ik denk dat mij zien dansen nog erger is dan zingen"

De YouTube-ster werd al voor het eerste seizoen gevraagd, maar zag een deelname niet zitten. Dat vertelt ze in gesprek met &C, het tijdschrift van Chantal Janzen. Tijdens het interview krijgt ze een paar lastige dilemma's voor haar kiezen en als ze een keuze moet maken tussen nooit meer dansen of nooit meer zingen, krijgt Nikkie de slappe lach. "Ik doe het allebei liever niemand aan, maar ik denk dat mij zien dansen nog erger is dan zingen."

Nikkie de Jager krijgt haar eigen televisieshow
Lees ook

Nikkie de Jager krijgt haar eigen televisieshow

Ze vervolgt: "Ze hebben mij ooit gevraagd voor The Masked Singer. Nou, ik ga stuk." Volgens Nikkie probeerden de programmamakers haar nog te verleiden met zangles, maar alleen al de gedáchte daaraan doet de influencer schateren.

Wanneer het tweede seizoen op de buis te zien zal zijn is nog niet bekend. Jurylid Gerard Joling maakte eerder in de talkshow van Beau van Erven Dorens bekende dat de volgende reeks 'nog groter' wordt. Volgens presentator Ruben Nicolai, die ook bij Beau aan tafel zat, staan de sterren inmiddels in de rij om mee te doen. "Op feestjes zeggen ze allemaal tegen me: ik wil wel in dat pak."

Eerder zei Gerard Joling nog dit over een tweede seizoen:

Lees meer over
Nikkie de JagerThe Masked Singer