Thaise achtbaan

Reactie Elke was reality check voor Arda van Temptation

Door RTL Boulevard··Aangepast:
© RTLReactie Elke was reality check voor Arda van Temptation
RTL

In 'Temptation Talk' blikt Arda terug op de aflevering van afgelopen week. Volgens de gespierde hunk had hij wel verwacht dat de reactie van Elke heftig zou zijn, maar dat het hem zó veel zou doen - dat had 'ie niet zien aankomen.

"Ik denk dat de dingen die ik daar heb gezegd nog erger zijn dan mijn daden"

"Ik heb nu wel andere gevoelens, nu ik terugkijk naar de afleveringen", bekent Arda tegenover presentator Rick Brandsteder. Hij heeft dan ook spijt van zijn daden, iets wat hij eerder nog ontkende. Tegen beter weten in gaf hij zijn verliefdheid de schuld van zijn slippertje. "Dat was denk ik vooral om mezelf te beschermen", biecht hij nu op. "Ik kon gewoon nergens een antwoord vinden die mijn daden goed zou maken op dat moment." 

Deze Temptation-verleider speelde mini-rol in Mocro Maffia
Lees ook

Deze Temptation-verleider speelde mini-rol in Mocro Maffia

Inmiddels denkt hij daar anders over. "Ik denk dat de dingen die ik daar heb gezegd nog erger zijn dan mijn daden. Ik kan dan ook oprecht zeggen dat ik spijt heb", aldus Arda. Ook Karim heeft spijt, waarover zie je in deze video.

Temptation Island is elke woensdag om 20.30 uur te zien bij RTL 5 of kijk alvast vooruit bij Videoland. Alle afleveringen van Temptation Gossip vind je hier.

Lees meer over
Temptation Island