STUCK WITH U

Justin Bieber en Ariana Grande stijgen samen naar grote hoogte

Door RTL Boulevard··Aangepast:
© Getty ImagesJustin Bieber en Ariana Grande stijgen samen naar grote hoogte
RTL

Justin Bieber (26) en Ariana Grande (26) hebben samen een nummer opgenomen. De single 'Stuck With U' is deze ochtend met de hele wereld gedeeld.

"Eindelijk werken we samen"

Het is een bijzonder lied voor Ariana en Justin. Alle opbrengsten van 'Stuck With U' gaan namelijk naar het goede doel. Met het bedrag worden beurzen betaald voor kinderen van zorgmedewerkers die zwaar zijn getroffen door de coronacrisis.

In de clip van het lied zien we mensen van over de hele wereld die in thuisquarantaine zitten. Ook laten Justin en Ariana zien hoe zij hun tijd thuis doorbrengen, met hun geliefden.

Ariana Grande kan na straatverbod stalker opgelucht ademhalen
Lees ook

Ariana Grande kan na straatverbod stalker opgelucht ademhalen

Justin vindt het ontzettend leuk dat dit lied, wat hij samen met Ariana zong, is verschenen. Op Instagram deelt hij een foto van toen de twee nog een stuk jonger waren. 'Twee baby's die helemaal zijn opgegroeid. Eindelijk werken we samen', schrijft bij bij de foto.

Je hebt niet alle cookies geaccepteerd. Om deze content te bekijken moet je deaanpassen.

De reacties op het nummer zijn ontzettend positief. 'Ik kon de hele tijd niet stoppen met glimlachen', schrijft iemand in de reacties op YouTube. Een ander: 'Ariana klinkt echt als een engel. Het is prachtig'

Lees meer over
Justin BieberAriana GrandePopmuziekMuziek