VOOR ALLES EEN EERSTE KEER

Akwasi showt voor het eerst zijn moeder

Door RTL Boulevard··Aangepast:
© ANPAkwasi showt voor het eerst zijn moeder
RTL

Rapartiest Akwasi (32) en zijn moeder hebben een bijzonder moment beleefd samen. De twee hebben namelijk voor het eerst met z'n tweeën een interview gegeven.

"Dit soort momenten blijven je bij"

'Het was voor ons beiden een bijzonder moment', zegt Akwasi daarover op zijn Instagram. 'Dit soort momenten blijven je bij.' Toch waren er wel wat moeilijke momenten tijdens het interview. Zo moest Akwasi steeds tolken voor zijn moeder, die geen Nederlands spreekt. 

En dan waren er nog de eindeloze keren dat zijn moeder het gesprek onderbrak om weer een jeugdherinnering te delen. Toch had dat ook wel zijn positieve kanten. 'Sommige momenten van mijn jeugd was ik blijkbaar allang vergeten', zegt Akwasi.

Sterren in Quarantaine: Akwasi heeft qualitytime met dochtertje
Lees ook

Sterren in Quarantaine: Akwasi heeft qualitytime met dochtertje

In het interview, dat door Libelle is gedaan, kijken Akwasi en zijn moeder naar hoe hun relatie vorm heeft gekregen in al die jaren. Dat voelt extra speciaal voor de rapper. 'Helemaal omdat het bijna moederdag is.'

Je hebt niet alle cookies geaccepteerd. Om deze content te bekijken moet je deaanpassen.

Akwasi deed mee aan het laatste seizoen van Expeditie Robinson. In die reeks kwam naar buiten dat hij geen bijzonder goede zwemmer is. Daar heeft hij inmiddels verandering in gebracht. In de video hieronder vertelt hij daar meer over.

Lees meer over
Akwasi