maan ze huilt maar ze lacht

Maan en Tony Junior hebben een 'relatie 2.0'

Door RTL Boulevard··Aangepast:
© ANPMaan en Tony Junior hebben een 'relatie 2.0'
RTL

Maan schreef speciaal voor haar toenmalige vriendje Tony Junior (30) het nummer ‘Zo kan het dus ook’. Vlak voor de jaarwisseling besloot het muzikale koppel echter na twee jaar een punt achter hun relatie te zetten. "Hij was mijn eerste echte vriendje", blikt de 23-jarige zangeres terug in 'Trouw'.

"Dat de liefde gedoofd is, maar je nog wel van elkaar houdt"

De ex-tortelduifjes maakten destijds hun breuk bekend via een emotioneel bericht op Instagram. "Met pijn in m’n hart schrijf ik deze woorden, helaas zijn Toon en ik aangekomen op het punt om niet meer samen te zijn", liet Maan weten. Inmiddels zijn de wonden geheeld en kijkt ze terug op een fijne tijd. "We hebben samen veel moois meegemaakt en hij heeft mij veel geleerd, zoals het belang van eerlijkheid', vertelt ze openhartig in het interview. "Tegelijk zag ik om me heen stellen die heel anders met elkaar omgingen."

Zangeres Maan aan de slag als kapster
Lees ook

Zangeres Maan aan de slag als kapster

Toen besefte Maan dat ze van geluk mocht spreken met Tony. Nog altijd zijn er gevoelens, maar dan op een ander level. "We zijn nog steeds heel oké samen, er is sprake van een soort 2.0 versie. Zo kan het ook als je niet meer samen bent, maar wel terugkijkt op een mooie tijd. Dat de liefde gedoofd is, maar je nog wel van elkaar houdt."

Vlak na de breuk sprak RTL Boulevard de zangeres over haar nieuwe album.

Lees meer over
MaanTony Junior