smelten

Kylie Jenner stelt geduld dochtertje op de proef in schattige video

Door RTL Boulevard··Aangepast:
© Instagram @kyliejennerKylie Jenner stelt geduld dochtertje op de proef in schattige video
RTL

Het valt niet mee om je kinderen in toom te houden als ze de hele dag thuis moeten blijven. Maar jonge moeder Kylie Jenner (22) gaat het maar wat goed af. Dat laat de reality-ster zien op Instagram.

"Geduld, geduld, geduld"

Kylie heeft haar handen vol aan dochtertje Stormi (2). De spruit steelt herhaaldelijk de show van haar beroemde moeder op social media en deze keer vormt ze geen uitzondering. De Keeping Up with the Kardashians-ster deelde een filmpje waarop haar kleine meid voor een flinke uitdaging komt te staan.

Kylie Jenner stapt naar de rechter om naam dochter
Lees ook

Kylie Jenner stapt naar de rechter om naam dochter

Het gaat om een challenge waarbij kinderen bij een bak snoep worden achtergelaten en pas iets mogen pakken wanneer hun ouders terugkomen. "Geduld, geduld, geduld", hoor je de kleine Stormi dan ook prevelen in afwachting van Kylies terugkeer.

Kylie was 'even naar de wc' en pas dáárna zou haar dochter drie M&M's van haar krijgen. Natuurlijk stond haar camera aan om het schattige moment vast te leggen. We kunnen wel stellen dat Stormi de test glansrijk heeft doorstaan.

Je hebt niet alle cookies geaccepteerd. Om deze content te bekijken moet je deaanpassen.

Grote zus Kim Kardashian is onder de indruk van Stormi's geduld. "Hoe perfect! Mijn dochter Chicago zou dat absoluut niet kunnen. En mijn zoon Saint al helemaal niet."

Misschien kunnen de kids van Kim een voorbeeld nemen aan Kylies dochter, net zoals Kylie zelf een voorbeeld nam aan haar oudere zussen:

Lees meer over
Kylie JennerBabyInstagramSociale MediaOuderschap