gehackt

Privégegevens van sterren als Madonna en Lady Gaga liggen op straat

Door RTL Boulevard··Aangepast:
© Getty ImagesPrivégegevens van sterren als Madonna en Lady Gaga liggen op straat
RTL

Madonna, Lady Gaga, Robert De Niro en Elton John moeten de komende tijd op hun hoede zijn. Grubman Shire Meiselas & Sacks, het Amerikaanse advocatenkantoor dat hen vertegenwoordigt, is namelijk gehackt. De daders zouden in het bezit zijn van 750 gigabyte data aan privégegevens, zoals contracten en e-mails en dreigen deze te delen als er niet wordt betaald.

Om hun woorden kracht bij te zetten lekte ze al enkele screenshots van het contract voor Madonna's meest recente wereldtournee. De hackers zouden losgeld willen zien. Een woordvoerder van het bedrijf laat aan BBC News weten dat hun cliënten en het personeel inmiddels zijn ingelicht. Ook zijn er de nodige expert ingeschakeld om het probleem zo snel mogelijk op te lossen. 

Lady Gaga deelt nieuwe releasedatum album
Lees ook

Lady Gaga deelt nieuwe releasedatum album

Momenteel is de website van het bedrijf niet bereikbaar, maar uit oude gegevens blijkt dat het bureau meer dan 200 artiesten vertegenwoordigt zoals Barbra Streisand, The Weeknd, Drake, Mike Tyson, actrice Sofia Vergara en de band U2.

Veel artiesten hebben het momenteel al zwaar genoeg vanwege het coronavirus. In Nederland gaan er veel voor tonnen het schip in door alle maatregelen.

Lees meer over
MadonnaElton JohnLady Gaga