Appeltje voor de dorst

Gwyneth Paltrow zet jarige dochter in het zonnetje

Door ANP/RTL Boulevard··Aangepast:
© ANPGwyneth Paltrow zet jarige dochter in het zonnetje
RTL

Apple Martin, de dochter van Gwyneth Paltrow en haar ex-man Chris Martin, is 16 jaar geworden en dat liet de actrice niet onopgemerkt voorbij gaan. Op Instagram schreef ze een liefdevolle tekst over haar kind, met daarbij een aantal foto's van de jarige job.

" Je werkt hard voor dat wat je wil bereiken en neemt je verantwoordelijkheid"

"Ik kan niet geloven dat ik schrijf maar van harte gefeliciteerd met je 16e verjaardag lieve schat. Jij bent mijn licht, mijn alles. Je bent waanzinnig intelligent en hebt een fantastisch, droog gevoel voor humor. Het is geweldig om jouw moeder te zijn. Ik vind de lange gesprekken die we 's avonds altijd voeren heerlijk, omdat ik dan echt hoor wat erin je omgaat," aldus Gwyneth.

Je hebt niet alle cookies geaccepteerd. Om deze content te bekijken moet je deaanpassen.

Gwyneth Paltrow verrast Heidi Klum met eigen 'vaginakaars'
Lees ook

Gwyneth Paltrow verrast Heidi Klum met eigen 'vaginakaars'

Ze vervolgt: "Je werkt hard voor dat wat je wil bereiken en neemt je verantwoordelijkheid. Ik ben zo belachelijk gelukkig dat ik jouw moeder mag zijn. Je bent een mooie, aardige en lieve jongedame. Dank je wel dat je mij het uitverkoren. Ik adoreer jou tot aan de maan en terug. Het spijt me ontzettend dat we deze bijzondere verjaardag niet zo uitgebreid kunnen vieren gezien de omstandigheden. Maar zoals altijd maak je ook hier weer het beste van."

Lees meer over
Gwyneth PaltrowChris Martin