die je normaal alleen in films ziet

9-jarige Thomas steelt wederom de show als jonge Guus Meeuwis

Door RTL Boulevard··Aangepast:
© The Voice Kids9-jarige Thomas steelt wederom de show als jonge Guus Meeuwis
RTL

Als laatste van de avond is de 9-jarige Thomas aan de beurt om zijn nummer ten gehore te brengen in 'The Voice Kids'. Maar niet voordat ‘ie nog snel even naar het toilet is geweest. Gelukkig is het ventje op tijd terug, want dit optreden hadden we niet willen missen.

"Jij hebt een hele bijzondere gave"

Volgens coach Sanne is Thomas al een echte popster. Net als tijdens zijn auditie zingt hij het nummer 'Het Is Een Nacht' van Guus Meeuwis. "Jij bent gewoon een entertainer, je hebt de zaal echt op zijn kop gezet", prijst ze hem de hemel in na afloop.

"Jij hebt een hele bijzondere gave. Jij kan iedereen blij maken", gaat de zangeres veder. "Dat is het belangrijkste wat je kan meekrijgen in het leven. En dat je dan ook nog zo’n heerlijke stem hebt en lekker speelt. Ik ben gewoon een apetrotste coach. Je hebt het fantastisch gedaan."

Je hebt niet alle cookies geaccepteerd. Om deze content te bekijken moet je deaanpassen.

Ali B staat voor onmogelijke keuze in The Voice Kids
Lees ook

Ali B staat voor onmogelijke keuze in The Voice Kids

Toch is zijn enthousiasme helaas niet genoeg voor een plek in de finale, die krijgt Dax. Maar Thomas blijft positief: "Dat ik niet door ben vind ik helemaal niet erg. Ik ben nog heel jong, dus ik kan me over zes jaar ook nog gewoon opgeven. Probeer ik het dan gewoon nog een keer." En zo is het maar net!

Bekijk de aflevering hier terug.

Lees meer over
The Voice Kids