I'll cry if I want to

Simon Keizer roert vrouw Annemarie tot tranen

Door RTL Boulevard··Aangepast:
© Instagram @mrskeizerSimon Keizer roert vrouw Annemarie tot tranen
RTL

De wereldreis van Simon Keizer (36) en zijn vrouw kende vele hoogtepunten, blijkt wel uit de vlogs die ze maken over het avontuur. Maar emotioneel was het ook, vooral op de 35ste verjaardag van Annemarie.

"Ik moet nu al huilen"

Simon, Annemarie en hun dochter Kiki vlogen van hot naar her tijdens hun wereldreis. De trip die ze hebben afgelegd, waarbij ze onder meer Kaapstad, Singapore en Tokio aandeden, legden ze vast voor hun YouTube-serie. De toer over de planeet werd vroegtijdig afgekapt door het coronavirus, maar ze wisten Australië nog te bereiken. Annemarie mocht bij aankomst in Mornington maar liefst 35 kaarsjes uitblazen. Een emotioneel moment voor haar. 

Simon Keizer viert huwelijksjubileum met prachtige trouwfoto
Lees ook

Simon Keizer viert huwelijksjubileum met prachtige trouwfoto

De tranen beginnen al te vloeien wanneer Annemarie een kaart overhandigd krijgt die geschreven is door haar ouders. Het voorlezen lukt haar nauwelijks door de vochtige oogjes. "Dit is niet erg, hè?", verzekert Simon haar. Het tranendal blijft doorgaan wanneer de zanger een brief geeft waarop hij de 35 redenen oprakelt waarom hij zoveel van haar houdt. "Ik moet nu al huilen", reageert Annemarie gelijk. 

Alles zien over de mini-serie van Simon en Annemarie? Ze vertellen erover in de video hieronder. 

Lees meer over
Simon KeizerAnnemarie KeizerLiefdeVerjaardagYouTubeVlogger