slapend rijk

Beau wordt maar niet wakker uit 'zakelijke nachtmerrie'

Door RTL Boulevard/LINDA.··Aangepast:
© ANPBeau wordt maar niet wakker uit 'zakelijke nachtmerrie'
RTL

Ook voor de presentator zijn het financieel gezien onzekere tijden. “Omdat de mediawereld op zijn gat ligt, verkoop je ook geen nieuwe ideeën, dus de tonnen vliegen er momenteel uit”, vertelt Beau van Erven Dorens (49) in de nieuwste editie van het tijdschrift van Linda de Mol.

"Ik heb zeven man in dienst die nu niets kunnen doen"

Toch laat het geld hem koud, zolang zijn geliefden maar gezond zijn. "Ik heb twee astmatische zonen en ouders die boven de tachtig zijn, om hen maak ik me bezorgd", vertelt hij.

Je hebt niet alle cookies geaccepteerd. Om deze content te bekijken moet je deaanpassen.

Beau van Erven Dorens ziet samenwerking Eva Jinek niet gebeuren
Lees ook

Beau van Erven Dorens ziet samenwerking Eva Jinek niet gebeuren

Hoewel Beau met zijn eigen talkshow groot succes heeft, hangen er donkere wolken boven zijn eigen bedrijf. Hierover vertelt hij: "Ik heb zeven man in dienst die nu niets kunnen doen, terwijl we moeten draaien voor mijn nieuwe reportageprogramma. Ik maak televisie die letterlijk op de huid zit – ik omhels mensen, kruip naast ze op de bank; dat kan allemaal niet meer."

Hij heeft zichzelf dan ook opgedragen om zo veel mogelijk nuttige dingen te doen zoals meehelpen op de vuilniswagen en voedsel uitdelen aan daklozen. Beau: "Als BN’er krijg je dan al gauw het verwijt van eigengeilerij, maar ik doe het echt alleen omdat ik vind dat die mensen het verdienen om even in het zonnetje gezet te worden."

Ook Tjitske Reidinga, Gordon en Monic Hendrickx zitten thuis en maken zich zorgen om hun geliefden. Hun verhalen lees je in de nieuwste editie van LINDA. die vanaf woensdag verkrijgbaar is. 

Lees meer over
Beau van Erven Dorens