bingen geblazen

Dag verveling: Videoland komt met negen extra seizoenen MAFS

Door RTL Boulevard··Aangepast:
© RTL 4Dag verveling: Videoland komt met negen extra seizoenen MAFS
RTL

Ben je al helemaal door je kijklijstje heen? Of zit je toevallig met smart te wachten tot meer onbekenden elkaar het jawoord geven in 'Married At First Sight'? Dan heeft Videoland precies waar je zin in hebt. De streamingdienst gaat namelijk nóg meer seizoenen van het populaire 'MAFS' online knallen.

Door de corona-quarantaine komt het er daadwerkelijk van om al die series en films te kijken die je al tijden wilt zien. Maar dan is het wel prettig als streamingdiensten regelmatig hun aanbod verversen. Videoland geeft gehoor aan die oproep en dropt in juni maar liefst negen seizoenen van Married at First Sight. Het gaat ditmaal om de Belgische, waarvan er het vijfde seizoen verschijnt, en de Amerikaanse versie, die vier seizoenen kent. Daar ben je dus wel even zoet mee.

MAFS-Cemal flikt opnieuw bizar kunstje bij ánder programma
Lees ook

MAFS-Cemal flikt opnieuw bizar kunstje bij ánder programma

Het afgelopen Nederlandse seizoen van Married at First Sight zorgde voor de nodige perikelen, geinige situaties en - helaas - liefdesbreuken. Eén van de meest besproken deelnemers was Chantal, die uiteindelijk ook werd gepersifleerd in De TV Kantine. Je ziet het hieronder. 

Lees meer over
VideolandMarried at First SightTv-programmaTelevisieVideoland serie