Slide in the DM

Monica Geuze openhartig over enge ervaring met stalker

Door RTL Boulevard··Aangepast:
© ANPMonica Geuze openhartig over enge ervaring met stalker
RTL

Met meer dan een miljoen volgers op Instagram en ruim een half miljoen abonnees op YouTube is Monica Geuze een van de grootste influencers van Nederland. Door die bekendheid krijgt ze te maken met fans, maar ook met stalkers. Aan Andy van der Meijde vertelt ze over een zeer enge ervaring.

"Voor hetzelfde geld stond hij wel ineens voor mijn deur"

Andy vraagt Monica of zij, door haar bekendheid, wel eens te maken heeft met opdringerige fans of zelfs een stalker. Helaas kent de YouTube-ster dit maar al te goed. “Ik heb wel laatst iets heel bizars meegemaakt op Instagram", vertelt Monica. "Er was een of andere gozer die mij denk ik wel 120 berichten per dag stuurde." Volgens de influencer stuurde hij teksten als ‘ik kom je halen’.

Monica Geuze neemt definitief afscheid van Lars Veldwijk
Lees ook

Monica Geuze neemt definitief afscheid van Lars Veldwijk

"Op een gegeven moment ben ik naar de politie gegaan. Hij bleek al in een soort van inrichting te zitten”, zo vervolgt ze. “Voor hetzelfde geld stond hij wel ineens voor mijn deur.”

De politie heeft de man in kwestie uiteindelijk aangesproken. “Hij was heel erg geschrokken en vertelde dat het nooit zijn bedoeling is geweest.”

Lees meer over
Monica Geuze