op een tegeltje

Monique Westenberg 'geheeld' van breuk met André Hazes

Door RTL Boulevard··Aangepast:
© ANPMonique Westenberg 'geheeld' van breuk met André Hazes
RTL

De liefdesperikelen tussen Monique Westenberg (43) en André Hazes (26) zorgden voor veel belangstelling. Uiteindelijk kwamen de twee weer bij elkaar. Op Instagram deelt de grote liefde van de zanger dat ze 'geheeld' is.

"Echte liefde overwint de zwaarste stormen"

Het kwam als een flinke shock voor de fans van André en Monique toen de twee aankondigden uit elkaar te gaan. De zanger kreeg vervolgens een relatie met Bridget Maasland die behoorlijk serieus leek. Maar uiteindelijk bleek zijn liefde voor Monique te sterk en kwamen de twee weer bij elkaar. Op Instagram deelt de 43-jarige 'geheeld, geleerd, gegroeid, geliefd' te zijn bij een lieve foto met André. 

Je hebt niet alle cookies geaccepteerd. Om deze content te bekijken moet je deaanpassen.

Emotionele Monique heeft oma Corrie nu voor altijd bij zich
Lees ook

Emotionele Monique heeft oma Corrie nu voor altijd bij zich

Monique's emotionele berichtje over haar relatie met André roept veel reacties op bij haar volgers. 'Echte liefde overwint de zwaarste stormen', deelt er eentje. 'De juiste woorden', vindt een ander. 'Echte liefde overwint alles', aldus een andere fan. 'Knap stel', 'Ware liefde' en 'Mooi' klinkt het verder. Het mag dan nu weer helemaal koek en ei zijn tussen de twee, maar André vreesde wel dat Monique een ander zou vinden. Hij vertelt erover in de video hieronder. 

Lees meer over
André Hazes jr.André HazesMonique WestenbergMonique NoellLiefdeRelatieInstagramSociale Media