voorbestemd

Milou uit Boer zoekt Vrouw bewijst geboren boerin te zijn

Door RTL Boulevard··Aangepast:
© Instagram @miloumartinaMilou uit Boer zoekt Vrouw bewijst geboren boerin te zijn
RTL

Milou heeft eigenlijk helemaal niet te wennen aan het boerenleven, want als kleine dame zat ze al graag op de trekker. De vriendin van boer Bastiaan deelt het bewijs uit de oude doos met haar volgers.

"Het zit in je genen"

Dat Milou en Bastiaan helemaal verliefd zijn, wisten de kijkers van Boer zoekt Vrouw al. Tijdens de show twijfelde ze alleen of ze het wel fijn zou vinden om fulltime op de boerderij van haar vriend te gaan werken. Maar wat blijkt? Als jong meisje heeft ze al eventjes geoefend. 'Toen al een goeie look, toch?!' vraagt ze aan haar volgers. Op de foto zien we een 'mini Milou' die al enorm geniet van het rijden op een tractor. 

Je hebt niet alle cookies geaccepteerd. Om deze content te bekijken moet je deaanpassen.

Boer Bastiaan steekt kinderwens niet onder stoelen of banken
Lees ook

Boer Bastiaan steekt kinderwens niet onder stoelen of banken

Milou's volgers smelten weg bij het kiekje. 'Niets veranderd', vindt eentje. 'Zat er toen al in', bevestigt een ander. 'Ik zou zeggen: voorbestemd', grapt een derde. 'Het zit in de genen', 'Boerentrien', 'Wat schattig' en 'Je kunt zo meedraaien' reageren anderen onder de foto van Milou. Ook boer Bastiaans collega Geert heeft de liefde inmiddels gevonden. In de video hieronder vertelt hij waarom zijn nieuwe vriendin de 'wauw-factor' heeft. 

Lees meer over
Boer zoekt VrouwBoerenInstagram