VOL EMOTIE

Groot verlies voor OG3NE-zusje Lisa en haar Ergin

Door RTL Boulevard··Aangepast:
© ANPGroot verlies voor OG3NE-zusje Lisa en haar Ergin
RTL

Het is een emotionele dag voor Lisa Vol (25), de oudste OG3NE-zus, en haar vriend Ergin. Op Instagram vertelt ze wat de reden is van de donkere wolken boven haar leven.

"Ik mis het allemaal nu al"

Op Instagram staat Lisa stil bij het verlies van het diertje dat drie jaar in haar leven was. De zangeres, Ergin en Lemon hebben veel meegemaakt. In eerste instantie kwamen ze bij elkaar toen Lisa en Ergin Lemon redde. In de tussentijd hebben ze veel samen gedaan, zoals in de zon gelegen, naar onweersbuien gekeken en ze zijn ook nog eens twee keer verhuisd.

Door een ontwikkelingsstoornis ergens in het lijfje van Lemon, heeft de baardagaam nu toch het leven gelaten, ondanks de hulp die ze kreeg.

Je hebt niet alle cookies geaccepteerd. Om deze content te bekijken moet je deaanpassen.

OG3NE weet juiste snaar te raken met gloednieuwe thuis-medley
Lees ook

OG3NE weet juiste snaar te raken met gloednieuwe thuis-medley

Net na het songfestival-avontuur, toen het klaarblijkelijk niet heel goed ging met Lisa, kwam Lemon in haar leven. 'Er was een nieuwe vorm van gezelligheid in huis', schrijft ze. Toen haar moeder overleed, gaf de baardagaam Lisa een reden om uit bed te komen. 'Iemand had me nodig. Ik moest iemand verzorgen', aldus Lisa.

Daarom is het nu des te zwaarder voor Lisa om haar huisdier te verliezen. 'Er staat nu een leeg terrarium in onze kamer. Ik mis het allemaal nu al.'

Je hebt niet alle cookies geaccepteerd. Om deze content te bekijken moet je deaanpassen.

Lees meer over
Lisa Vol