love is in the air

Lil' Kleine reageert op geruchten rond breuk Jaimie Vaes

Door RTL Boulevard··Aangepast:
© ANP Lil' Kleine reageert op geruchten rond breuk Jaimie Vaes
RTL

Wanneer een koppel elkaar niet meer volgt op social media lijkt dat altijd hét bewijs dat er relatieperikelen zijn. Ook bij Lil' Kleine (25) en Jaimie Vaes (30) staken de geruchten over een breuk op, maar de rapper laat nu weten hoe het echt zit.

"Altijd leuk om te zien hoe het internet zich ontwikkelt op dit soort gebieden"

Het viel de fans van Lil' Kleine en Jaimie op dat het stel elkaar niet meer volgt op Instagram. Vervolgens werd er al snel gedacht dat er problemen waren tussen de twee. RTL Boulevard ging verhaal halen bij de manager van de rapper. "Altijd leuk om te zien hoe het internet zich ontwikkelt op dit soort gebieden. Maar ze zijn gewoon nog volledig happy bij elkaar hoor, voor zover ik weet. Niks aan de hand dus", laat zijn management weten. 

Is het over en sluit tussen Lil' Kleine en Jaimie Vaes?
Lees ook

Is het over en sluit tussen Lil' Kleine en Jaimie Vaes?

Lil' Kleine en Jaimie brachten tot voor kort heel wat tijd samen door op Dubai, waar ze langere tijd moesten verblijven door het coronavirus. Bij terugkomst lijkt het erop dat de rapper in Amsterdam is gebleven en zijn vriendin naar Ibiza is gevlogen met hun zoontje Lío. 

De rapper maakte zich tijdens zijn vakantie in Dubai wel erge zorgen over de gezondheid van zijn vader tijdens de pandemie. Je ziet er alles over in de video hieronder. 

Lees meer over
Lil KleineJaimie VaesLiefdeRelatieLiefdesverdrietInstagramSociale Media